suroviny :
1 hlávka karfiolu
šálka strúhanky (strúhanku mám vlastnú, keď mi z chleba čo si upečieme ostane- dám zamraziť a keď sa nazbieralo viac kúskov urobím si strúhanku a zlomím nekvalitný mixér ale oplatilo sa :D )
olej v spreji
sušená petržlenová vňaťka (mám vlastnú)
zemiaky na zemiakovú kašu
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9LtR2siOgipqPSqyPsL49m9KkirC_Qq40cxMLEuh2AUPsX3br5D22Ta4GaVTyQqawlhwvT_ePxqOfxFvsxXobCS_2EHZ54PTnCbBc3M5YF4_M1apXkoDtacakIVxYufuNVAg7X4JuA4A/s320/Image.jpg)
cibulka
ocot+voda+1KL cukru hnedého
dresing: ovčí syr
nadrobno nastrúhaná kyslá uhorka (zavárala somň
cesnak (mám vlastný)
olej+soľ
Karfiol si opláchnem a nakrájam na rovnaké kúsky. Asi 10minút ich naparím nad vriacou okorenenou vodou. Do strúhanky sypnem vňaťku, trochu soli. Vychladené karfiolové kúsky trošku posprejujem olejom a obalím v strúhanke.Ukladám na mierne posprejovaný plech a v rúre zapečiem asi 15-20minút na 120 C.
Šalátik paradajkovo cibulový zalejem zálievkou z asi 0,01dcl octu, 0,5dcl vody, 1KL cukru. Dresing - nadrobno nastrúhané 2kslé uhorky, 2struky cesnaku, štipka soli, kvapka oleja a ovčí syr.
K tomu zemiaková kaša. Brúúúúúú chuť
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára